پزشکی:

با توجه به نظارت مستمر سازمان غذا و دارو بر بخش تجهیزات پزشکی و بیمارستانی تولید کنندگانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند موظف به تولید محصولات با کیفیت هستند از طرفی نکته قابل توجه این است تجهیزات پزشکی ایران از لحاظ قیمت نسبت به سایر کشورها و در مقایسه با بازار جهانی قیمت بسیار کمتری دارد، از این رو صادرات تجهیزات پزشکی به اروپا می تواند با اقبال خوبی رو به رو باشد به شرطی که بازار آن به درستی شناسایی و انتخاب شود. در حال حاضر تجهیزات پزشکی ایران به حدود 24 کشور دنیا صادر می‌گردد. بدلیل تخصصی بودن صادرات تجهیزات پزشکی میبایست شخص و یا شرکت صادرکننده تجهیزات پزشکی دانش لازم را در معرفی و ارائه محصول صادراتی خود داشته باشد. آمارها در سالهای اخیر نشان از دوبرابر شدن میزان صادرات تجهیزات پزشکی دارد. تجهیزات پزشکی که به اروپا ارسال صادر می‌شود حتما باید دارای استاندارد CE باشد، بنابراین اگر تولید کننده تجهیزات پزشکی هستید و قصد ورود به بازارهای اروپایی را دارید ابتدا باید برای گرفتن استاندارد های لازم اقدام نمائید.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی محصولات پزشکی و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

 

بازار کنونی جهان به تجهیزات پزشکی نیاز دارد. طبق آمارها، صادرات تجهیزات پزشکی از ایران به حدود ۲۴ کشور دنیا در حال انجام است. بیشتر این کشورها از قاره آسیا و آفریقا هستند و بیشترین صادرات تجهیزات پزشکی به کشورهایی نظیر: افغانستان، عراق، ترکمنستان، سوریه، جمهوری آذربایجان و کشورهای حوزه خلیج فارس بوده است. یکی از کدهای تعرفه در بازار جهانی برای محصولات پزشکی و آزمایشگاهی کد تعرفه یا HS CODE کلی 841920 می باشد. نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در دنیا را نشان می‌دهد:

نمودار زیر بزرگترین وارد کنندگان تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در دنیا را نشان می‌دهد:

میزهای پزشکی:

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات میزهای پزشکی با کد تعرفه یا HS Code 940290 از ایران، چین، عراق و فدراسیون روسیه است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 562.3 دلار فراهم می کند. به طور مثال کشور عراق در حال حاضر برای صادرات این اقلام اشباع شده است و برای دستیابی به سود بیشتر باید بازارهای دیگر را انتخاب نمود.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات میزهای پزشکی 940290 ایران، چین، عراق روسیه است. ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی با ترکمنستان را دارد. ایالات متحده آمریکا بازاری است که بالاترین پتانسیل تقاضا برای میزهای پزشکی (940290) را دارد.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات میزهای پزشکی با کد تعرفه 940290 به جهان چین، آلمان و ایالات متحده آمریکا هستند. چین از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 493.4 میلیون دلار فراهم می کند.

مواد غذایی:

پتانسیل های صادراتی ایران با توجه به موقعیت و شرایط آب و هوایی آن بسیار بالاست. ایران کشوری چهار فصل است و با استفاده از این نکته به خوبی می‌تواند در بازار جهانی وارد شود. از طرفی به سبب موقعیت جغرافیایی آن و نزدیکی به دریا می تواند گزینه خوبی برای تامین مواد غذایی سایر کشورها باشد. محصولات غذایی به دلیل تنوع بالا در چندین دسته بندی با کدهای تعرفه جداگانه قرار می‌گیرند. محصولات خام، فراوری شده، محصولات خشک، آجیل و خشکبار، محصولات دریایی، سبزیجات و حبوبات، میوه و صیفی جات، شیرینی جات، گیاهان دارویی و دمنوش ها، زعفران هر کدام دارای کد تعرفه و پتانسیل جداگانه هستند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

شناخت پتانسیل های صادراتی یکی از مهمترین اقدامات اولیه برای صادرات است. نقشه پتانسیل صادرات اطلاعات به موقع و عملی در مورد محصولات، بازارها و تأمین کنندگان با پتانسیل استفاده نشده و همچنین اولویت بندی بخش های جدید با شانس مطلوب برای موفقیت در صادرات را از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این به بخش به بررسی پتانسیل های صادراتی ایران به اروپا در زمینه مواد غذایی پرداخته و چند نمونه را تحلیل می‌کنیم.

به طور مثال نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان میوه و مرکبات در دنیا را نشان می‌دهد:

پسته:

پسته در بازار جهانی با کد تعرفه یاXb HS CODE 0802 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی پلی اتیلن با وزن مخصوص از ایران به اروپا برابر 235.8 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 52.2 میلیون دلار از این پتانسیل باقی مانده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای ایران، صادرات پسته 0802Xb چین، هند و امارات متحده عربی است. چین از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می‌دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 138.1 میلیون دلار فراهم می کند.


تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات پسته 0802Xb به جهان، ایالات متحده آمریکا، ایران و ترکیه هستند. ایالات متحده آمریكا بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این فرصت را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 1.5 میلیارد دلار فراهم می كند.

نمودار زیر صادر کنندگان پسته در دنیا را به ترتیب بیشترین میزان صادرات نشان می­دهد:

زعفران:

زعفران در بازار جهانی با کد تعرفه ی HS CODE 091020 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی زعفران از ایران به اروپا برابر 80.4 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 18.9 میلیون دلار از این پتانسیل باقی مانده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات زعفران 091020 ایران ، جمهوری اسلامی ، هنگ کنگ، اسپانیا و امارات متحده عربی است. امارات بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 16.1 میلیون دلار فراهم می کند.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات زعفران به جهان ایران، اسپانیا و افغانستان هستند. ایران، بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و فضای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 88.4 میلیون دلار را در اختیار شما می گذارد.


نمودار زیر بیشترین میزان صادرات کشورها برای زعفران را نشان می‌دهد:

شیمیایی:

مهمترین گروه کالایی صادرات ایران که سهم زیادی در میزان صادرات دارد، محصولات شیمیایی می باشند. در حال حاضر شرکت های ایرانی، مواد و کالاهای صنایع شیمیایی را با فناوری استاندارد و کیفیتی درخور صادرات تولید می‌کنند که پتانسیل رقابت با بسیاری از نمونه‌های خارجی را دارند. از مهم‌ترین اقلامی صادراتی ایران، انواع فراورده‌های شیمیایی و پتروشیمی هستند و میزان سهم فروش این مواد در صادرات غیرنفتی رقمی قابل توجه است. عمده کالاهای صادراتی در حوزه مواد شیمیایی به چند گروه تقسیم می‌شوند؛

  • گروه اول، گاز LPG است که در حوزه مصرف خانگی و سوخت خودروها و همچنین در صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • گروه دوم کالاهای صادراتی در حوزه شیمیایی ایران از نظر ارزش، متانول است. تقاضای متانول در جهان رو به افزایش است و ایران سهم قابل توجهی در این بازار دارد .
  • گروه سوم انواع اتیلن‌ها و پلی‌اتیلن‌ها هستند.
  • گروه چهارم اوره و کود شیمیایی است.
  • گروه پنجم، اقلام شیمیایی، حلّال‌ها و اقلام ترکیبی هستند که در تولید سایر فرآورده‌های نفتی به کار می‌روند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی هر پنج گروه از اقلام شیمیایی و کد های تعرفه هر کدام از محصولات که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

شناخت پتانسیل های صادراتی یکی از مهمترین اقدامات اولیه برای صادرات است. نقشه پتانسیل صادرات اطلاعات به موقع و عملی در مورد محصولات ، بازارها و تأمین کنندگان با پتانسیل استفاده نشده و همچنین اولویت بندی بخش های جدید با شانس مطلوب برای موفقیت در صادرات را از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این به بخش به بررسی پتانسیلی های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات شیمیایی پرداخته و چند نمونه را تحلیل می کنیم.

پلی اتیلن:

پلی اتیلن با وزن مخصوص >=0,94 در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 390120 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی پلی اتیلن با وزن مخصوص از ایران به اروپا برابر 208.6 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 166.1 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلی اتیلن (390120) از ایران به چین ، ترکیه و هند است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 649.0 میلیون دلار فراهم می کند.

همانطور که نمودار نشان می دهد بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلی اتیلن (390120) از ایران چین، ترکیه و هند است. ایران، نزدیکترین ارتباط صادراتی با عراق را دارد. چین بازاری با بالاترین پتانسیل تقاضا برای پلی اتیلن است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلی اتیلن (390120) اروپا، چین، آلمان و فرانسه هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 2.0 میلیارد دلار فراهم می کند.

پلاستیک:

پلاستیک و سایر اقلام وابسته به آن در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 392690 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی پلاستیک و اقلام آن از ایران به اروپا معادل 17.6 میلیون دلار ارزیابی شده است، که در حال حاضر میزان 16.2 میلیون دلار از این پتانسیل بلا استفاده بوده است، بنابراین پلاستیک و اقلام آن گزینه ی بسیار مناسبی برای انتخاب و صادر به کشورهای اروپایی می باشد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلاستیک و سایر مواد وابسته به پلاستیکاز ایران به چین ، عراق و افغانستان است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 45.6 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که نمودار نشان می دهد صادرات پلاستیک از ایران به عراق بیش از حد انتظار بوده و در حال حاضر اشباع می‌باشد. بنابراین برای صادرات پلاستیک از ایران می توان سایر بازارهای موجود در نمودار مانند تایلند، ترکیه، روسیه، آلمان و ایتالیا را انتخاب نمود.

همانطور که نمودار نشان می دهد بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلاستیک و سایر مواد پلاستیکی چین، عراق و افغانستان است. ایران، نزدیکترین ارتباط صادراتی برای پلاستیک با ترکمنستان را دارد. ایالات متحده آمریكا بازاری است كه بالاترین پتانسیل تقاضا را برای كالاهای پلاستیك و HS39s دارد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات 392690 یا کالاهای پلاستیکی و سایر مواد HS39 در اروپا، آلمان، ایالات متحده آمریکا و چین است. ایالات متحده آمریكا بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این فرصت را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 1.9 میلیارد دلار فراهم می كند.

وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی:

وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 392690 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی از ایران به اروپا معادل 10.1 میلیون دلار ارزیابی شده است، که در حال حاضر میزان 10.1 میلیون دلار از این پتانسیل بلا استفاده بوده است یعنی پتانسیل صادراتی لوازم خانه و آشپزخانه پلاستیکی به اروپا به میزان قابل توجهی زیاد است و گزینه ی بسیار مناسبی برای انتخاب و صادر به کشورهای اروپایی می باشد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی از ایران به عراق ، عمان و ترکمنستان است. عمان از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 2.9 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که نمودار نشان می دهد صادرات این اقلام از ایران به عراق بیش از حد انتظار بوده است. بنابراین برای صادرات وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی از ایران می توان سایر بازارهای موجود در نمودار مانند عمان، چین، آلمان و امارات را انتخاب نمود.

طبق اطلاعاتی که از چارت زیر بدست می آید واضح است که بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی (392410) از ایران شامل عراق ، عمان و ترکمنستان است. ایران در حال حاضر نزدیکترین ارتباط صادراتی با ترکمنستان را برای این اقلام دارد. ایالات متحده آمریكا بازاری با بالاترین پتانسیل تقاضا این اقلام است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات لوازم پلاستیکی آشپزخانه 392410 در اروپا ، ایالات متحده آمریکا ، فرانسه و آلمان است. ایالات متحده آمریكا بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و فضای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 229.2 میلیون دلار را در اختیار شما می گذارد.

متانول:

متانول در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 290511 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی متانول از ایران به اروپا معادل 121.2 میلیون دلار ارزیابی شده است، که در حال حاضر میزان 99.7 میلیون دلار از این پتانسیل باقی مانده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات ایران برای متانول “الکل متیل”، چین، هند و ترکیه است. چین از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 152.4 میلیون دلار فراهم می کند.

مطابق چارت واضح است که بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات متانول از ایران شامل چین ، هند و ترکیه است. ایران در حال حاضر نزدیکترین ارتباط صادراتی با عراق را برای متانول دارد. چین بیشترین متقاضی متانول از ایران می باشد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات متانول “الکل متیل” در اروپا ، چین ، آلمان و فنلاند است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 441.3 میلیون دلار فراهم می کند.

چوب و محصولات چوبی:

با وجود پتانسیل های زیادی که در زمینه صادرات چوب و محصولات چوبی وجود دارد صادرات این کالا از ایران چندان چشمگیر نیست. با وجود تقاضای بازار جهانی برای محصولات و مصنوعات چوبی و بها دادن به صنایع دستی چوب را می توان یک کالایی با پتانسیل صادراتی زیاد در نظر گرفت. کشور هایی مانند قطر، آفریقای جنوبی، عراق، آذربایجان، امارات، جیبوتی، ترکیه، مالزی، لیبی، اردن و قزاقستان بازارهای اصلی برای این محصولات می باشند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی چوب و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

مصنوعات چوبی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 44 شناخته می شود و متناسب با نوع و کاربد آن به هر کدام از اقلام چوبی کد تعرفه خاص تعلق می گیرد.
نمودار زیر وارد کننده گان چوب را به ترتیب میزان واردات را نشان می‌دهد.

کشورهای صادر کننده چوب و محصولات چوبی با کد تعرفه 44 در گراف زیر نمایش داده شده اند.

در این به بخش به بررسی پتانسیلی های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات چوبی پرداخته و یک نمونه را تحلیل می‌کنیم.

محصولات چوبی:

مصنوعات چوبی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 4420 شناخته می شود که مربوط به گروه لوازم آشپزخانه ی چوبی، و چوب های مخصوص غذا خوری است. بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول را کشورهای آلمان، چین و فرانسه دارند. میزان پتانسیل صادراتی چوب به اتحادیه ی اروپا معادل 2 میلیون دلار می باشد. بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات محصولات چوبی از سوی ایران چین، عراق و آلمان هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 4.6 میلیون دلار فراهم می کند. طبق چارت مشخص است که صادرات چوب به عراق از میزان پتانسیل آن فراتر رفته و اشباع شده است بنابراین هدف خوبی برای صادرات محصولات چوبی نیست.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات محصولات چوب به اتحادیه اروپا و غرب اروپا چین، لهستان و آلمان هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 4.1 میلیارد دلار فراهم می کند.

چرم:

چرم از دیر باز در زمره ی کالاهای صادراتی ایران قرار داشته است. صادرات چرم به صورت دو نوع خام و سالامبور و محصولی نهائی مانند کیف و کفش انجام می‌پذیرد. از جمله واردکنندگان اصلی چرم کشورهای ایتالیا، چین و ترکیه هستند. نکته مهم و قابل توجه در تولید چرم و فرآورده‌های وابسته به آن (سالامبور و وتبلو) در ایران این است که به دلیل مشکلات فنی، نداشتن امکانات، ماشین‌آلات ‌نوین و بالا بودن هزینه‌های تولید چرم به خصوص در چرم سبک، فرآوری و تولید این محصولات اقبال مناسبی نداشته است. کشورهایی چون ایتالیا، ترکیه، امارات چرم را به صورت خام از ایران خریداری کرده و با استفاده از تکنولوژی جدید فرآوری کرده و در اختیار مشتری قرار می‌دهند. در صورتی که چرم به صورت فرآوردی شده از ایران صادر گردد ارزش افزوده آن بسیار بیشتر بوده و سود قابل ملاحظه تری را در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار می‌دهد.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی چرم و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده‌اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

 

یکی از کدهای تعرفه در بازار جهانی برای چرم و محصولات چرمی کد تعرفه یا HS CODE 420500 می‌باشد. نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان چرم و محصولات چربی با کد تعرفه 420500 را نشان می‌دهد.

نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان چرم و محصولات چربی با کد تعرفه 420500 را نشان می‌دهد:

سالامبور:

سالامبور به پوست گوسفند یا بز که فرآوری شده و قسمت های آلوده و پشم و کرک های آن زدوده شده است، اطلاق می‌شود. سالامبور سازی برای نگهداری دراز مدت از پوست و یا دباغی کرومی که به آن وت بلو گفته می‌شود انجام می‌شود. در سالامبور سازی پوست بعد از مو زدائی با استفاده از اسید و نمک ترشی گذاری می شود. سالامبور که در بازارجهانی با کد تعرفه یا HS CODE 4102 تعریف می‌شود، تقاضای زیادی در کشورهای اروپایی دارد. سالامبور با عنوان پوست خام گوسفند یا بره، بدون پشم، ترشی گذاری شده و با HS CODE 410221 یکی از پتانسیل های صادراتی ایران به اروپا به شمار می‌آید. پتانسیل صادراتی این کالا از ایران به اروپا معادل 7.3 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 504.1 هزار دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات سالامبور از ایران، پاکستان، ایتالیا و چین است. پاکستان بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 3.6 میلیون دلار فراهم می کند. در مقابل شاید ایتالیا برای صادرات مقصد خوبی به شمار نیاید چون تمام پتانسیل صادراتی آن استفاده شده و به اصطلاح اشباع گردیده است. ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با امارات متحده عربی دارد. ایتالیا بازاری با بالاترین تقاضای برای سالامبور است.

تأمین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات سالامبور به بازارهای جهانی ببا کد تعرفه 410221 ایران، آفریقای جنوبی و نیوزیلند هستند. آفریقای جنوبی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 10.9 میلیون دلار فراهم می کند.

بزرگترین صادرکنندگان سالامبور در دنیا در زیر نشان داده شده اند:

فرش:

فرش می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای صادرلات باشد چرا که علاوه بر پر سود بودن معاملات حاصل از صادرات فرش، این کالا نوعی نماد فرهنگی، هنری و صنایع دستی محسوب شده و در بازارهای بین المللی جایگاه ویژه ای دارد. یکی ازمواردی که صادرات فرش را حائز اهمیت می کند توجه به این نکته است که فرش ایرانی اکثرا در جهان شناخته شده و اثر بازارهای دنیا برای فرش، راگ یا اصطلاحا کارپت تقاضا دارند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی فرش و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

فرش در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 57 شناخته می شود و متناسب با نوع و کاربرد آن به هر کدام از انواع فرش با ویژگی های متفاوت و جنس و نوع تار و پود آن کد تعرفه خاص تعلق می گیرد.

نمودار زیر بیشترین میزان واردات فرش در جهان را به ترتیب بیشترین میزان واردات نشان می دهد:

نقشه زیر بیشترین میزان صادرات فرش در جهان را نشان می دهد:

یکی از کدهای تعرفه در بازار جهانی برای فرش کد تعرفه یا HS CODE کلی 5703 می باشد. بیشترین میزان صادرات فرش از ایران در ساله های گذشته به کشورهای آمریکا، ایتالیا، امارات، ژاپن، سوئیس، فرانسه، کانادا، لبنان و انگلیس بوده است. میزان پتانسیل صادراتی فرش به اتحادیه اروپا معادل 37.9 میلیون دلار می باشد. همانطور که از گراف زیر بر می آید کشورهای دارای خط چین و خط های غیر ممتد مانند عراق و افغانستان بیشترین میزان پتانسیل صادراتی خود را استفاده کرده و دیگر ظرفیت صادراتی ندارند و به اصطلاح صادرات فرش به کشورهای دارای خط چین اشباع شده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات فرش ایران عراق، افغانستان و چین است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و فضای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 12.2 میلیون دلار را در اختیار شما می گذارد.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات فرش به اتحادیه اروپا و غرب اروپا بلژیک ، هلند و ترکیه هستند. ترکیه بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 409.3 میلیون دلار فراهم می کند. (منبع: Trade Map)

ساختمانی:

علی رغم جایگاه مطلوب مصالح ساختمانی ایران در دنیا از لحاظ کیفیت، در حال حاضر صادرات این کالاها از ایران در سطح جهانی در وضعیت ضعیفی به سر می‌برد. محصولات و مصالح ساختمانی در چندین دسته سنگ، فلزات، آجر، انواع سرامیک و کاشی، شیشه، گچ، سیمان و انواع ایزوگام صادر می‌شوند. در حال حاضر ایران از عمده صادرکنندگان فولاد و سیمان در دنیا به شمار می‌آید. از طرف دیگر ایران در صادرات شیشه و کاشی و سرامیک نیز صادرکننده مهمی به شمار می‌آید. آجر ایران از لحاظ کیفیت مناسب و قیمت به صرفه آن برای سایر کشورها، می‌تواند گزینه صادراتی خوبی باشد. بنابراین یکی از مهمترین راهکار های ورود به بازار صادرات این محصولات شناخت صحیح بازار این اقلام در کشورهای هدف و تقویت بازار یابی این محصولات در سطح جهانی است.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی محصولات ساختمانی و کدهای تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

به طور مثال نقشه زیر بیشترین میزان صادرات سیمان در جهان را نشان می‌دهد:

به طور مثال نقشه زیر بیشترین میزان واردات سیمان در جهان را نشان می‌دهد:

شناخت پتانسیل های صادراتی یکی از مهمترین اقدامات اولیه برای صادرات است. نقشه پتانسیل صادرات اطلاعات به موقع و عملی در مورد محصولات، بازارها و تأمین کنندگان با پتانسیل استفاده نشده و همچنین اولویت بندی بخش های جدید با شانس مطلوب برای موفقیت در صادرات را از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این به بخش به بررسی پتانسیل های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات ساختمانی پرداخته و چند نمونه را تحلیل می‌کنیم.

سرامیک و انواع آن:

سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و موارد مشابه در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 6907 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک از ایران به اروپا برابر 33.5 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 30.4 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است. بنابراین با توجه به میزان پتانسیل باقی مانده گزینه خوبی برای صادرات خواهد بود.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات (6907) سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و مواردی از این دست از ایران کشورهای عراق، چین و عمان است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 20.5 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که از نمودار برمیاید پتانسیل صادرات این اقلام رو به پایان بوده و انتخاب کشورهای دیگر بسیار مناسب تر به نظر می‌رسد.

طبق چارت زیر مشخص است که بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و مواردی از این دست عراق، چین و عمان است. ایران، نزدیکترین ارتباط صادراتی برای این اقلام را با ترکمنستان را دارد. روسیه بازاری است که بالاترین تقاضا را برای این کالاها دارد.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و موارد مشابه برای کشورهای دیگر چین، ایتالیا و اسپانیا هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 4.3 میلیارد دلار فراهم می کند.

آهن و فولاد:

آهن و فولاد نیمه آماده در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 720712 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی این کالا از ایران به اروپا برابر 28.6 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 10.9 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات 720712 از ایران برای محصولات نیمه تمام آهن یا فولاد، تایلند، تایپه، چین و ایتالیا هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 5.0 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که از نمودار مشخص است میزان پتانسیل باقیمانده برای صادرات این اقلام به تایلند، ایتالیا و اندونزی نزدیک به صفر است و برای صادرات بهتر است کشورهایی چون چین، هند، کره و بلژیک و … به عنوان کشورهای هدف انتخاب شوند.

طبق چارت زیر بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات 720712 از ایران برای آهن یا فولاد، تایلند، تایپه، چین و ایتالیا هستند. ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی برای این اقلام را با ترکیه دارد. ایالات متحده آمریکا بازاری با بالاترین تقاضا برای این محصولات است.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات (720712) محصولات نیمه تمام آهن یا فولاد به جهان، فدراسیون روسیه، برزیل و ژاپن هستند. روسیه بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 988.0 میلیون دلار فراهم می کند.

سیمان:

سیمان پورتلند در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 252329 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی این کالا از ایران به دنیا معادل 177 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 40.9 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات سیمان پرتلند توسط ایران، عراق، افغانستان و کویت هستند. ولی همانطور که نمودار نشان می‌دهد میزان پتانسیل صادراتی سیمان به عراق، افغانستان و کویت در حال حاضر اشباع بوده و باید میزان پتانسیل صادراتی باقی مانده برای سیمان را برای کشورهای دیگر بعد از کشورهای نام برده استفاده کرد. سوریه از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 10.4 میلیون دلار فراهم می کند.

تأمین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات (252329) سیمان پرتلند به جهان، تایلند، ویتنام و چین هستند. تایلند بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می‌دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 418.7 میلیون دلار فراهم می کند.

پزشکی:

با توجه به نظارت مستمر سازمان غذا و دارو بر بخش تجهیزات پزشکی و بیمارستانی تولید کنندگانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند موظف به تولید محصولات با کیفیت هستند از طرفی نکته قابل توجه این است تجهیزات پزشکی ایران از لحاظ قیمت نسبت به سایر کشورها و در مقایسه با بازار جهانی قیمت بسیار کمتری دارد، از این رو صادرات تجهیزات پزشکی به اروپا می تواند با اقبال خوبی رو به رو باشد به شرطی که بازار آن به درستی شناسایی و انتخاب شود. در حال حاضر تجهیزات پزشکی ایران به حدود 24 کشور دنیا صادر می‌گردد. بدلیل تخصصی بودن صادرات تجهیزات پزشکی میبایست شخص و یا شرکت صادرکننده تجهیزات پزشکی دانش لازم را در معرفی و ارائه محصول صادراتی خود داشته باشد. آمارها در سالهای اخیر نشان از دوبرابر شدن میزان صادرات تجهیزات پزشکی دارد. تجهیزات پزشکی که به اروپا ارسال صادر می‌شود حتما باید دارای استاندارد CE باشد، بنابراین اگر تولید کننده تجهیزات پزشکی هستید و قصد ورود به بازارهای اروپایی را دارید ابتدا باید برای گرفتن استاندارد های لازم اقدام نمائید.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی محصولات پزشکی و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

بازار کنونی جهان به تجهیزات پزشکی نیاز دارد. طبق آمارها، صادرات تجهیزات پزشکی از ایران به حدود ۲۴ کشور دنیا در حال انجام است. بیشتر این کشورها از قاره آسیا و آفریقا هستند و بیشترین صادرات تجهیزات پزشکی به کشورهایی نظیر: افغانستان، عراق، ترکمنستان، سوریه، جمهوری آذربایجان و کشورهای حوزه خلیج فارس بوده است. یکی از کدهای تعرفه در بازار جهانی برای محصولات پزشکی و آزمایشگاهی کد تعرفه یا HS CODE کلی 841920 می باشد. نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در دنیا را نشان می‌دهد:

نمودار زیر بزرگترین وارد کنندگان تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در دنیا را نشان می‌دهد:

میزهای پزشکی:

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات میزهای پزشکی با کد تعرفه یا HS Code 940290 از ایران، چین، عراق و فدراسیون روسیه است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 562.3 دلار فراهم می کند. به طور مثال کشور عراق در حال حاضر برای صادرات این اقلام اشباع شده است و برای دستیابی به سود بیشتر باید بازارهای دیگر را انتخاب نمود.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات میزهای پزشکی 940290 ایران، چین، عراق روسیه است. ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی با ترکمنستان را دارد. ایالات متحده آمریکا بازاری است که بالاترین پتانسیل تقاضا برای میزهای پزشکی (940290) را دارد.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات میزهای پزشکی با کد تعرفه 940290 به جهان چین، آلمان و ایالات متحده آمریکا هستند. چین از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 493.4 میلیون دلار فراهم می کند.

مواد غذایی:

پتانسیل های صادراتی ایران با توجه به موقعیت و شرایط آب و هوایی آن بسیار بالاست. ایران کشوری چهار فصل است و با استفاده از این نکته به خوبی می‌تواند در بازار جهانی وارد شود. از طرفی به سبب موقعیت جغرافیایی آن و نزدیکی به دریا می تواند گزینه خوبی برای تامین مواد غذایی سایر کشورها باشد. محصولات غذایی به دلیل تنوع بالا در چندین دسته بندی با کدهای تعرفه جداگانه قرار می‌گیرند. محصولات خام، فراوری شده، محصولات خشک، آجیل و خشکبار، محصولات دریایی، سبزیجات و حبوبات، میوه و صیفی جات، شیرینی جات، گیاهان دارویی و دمنوش ها، زعفران هر کدام دارای کد تعرفه و پتانسیل جداگانه هستند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

شناخت پتانسیل های صادراتی یکی از مهمترین اقدامات اولیه برای صادرات است. نقشه پتانسیل صادرات اطلاعات به موقع و عملی در مورد محصولات، بازارها و تأمین کنندگان با پتانسیل استفاده نشده و همچنین اولویت بندی بخش های جدید با شانس مطلوب برای موفقیت در صادرات را از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این به بخش به بررسی پتانسیل های صادراتی ایران به اروپا در زمینه مواد غذایی پرداخته و چند نمونه را تحلیل می‌کنیم.

به طور مثال نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان میوه و مرکبات در دنیا را نشان می‌دهد:

پسته:

پسته در بازار جهانی با کد تعرفه یاXb HS CODE 0802 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی پلی اتیلن با وزن مخصوص از ایران به اروپا برابر 235.8 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 52.2 میلیون دلار از این پتانسیل باقی مانده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای ایران، صادرات پسته 0802Xb چین، هند و امارات متحده عربی است. چین از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می‌دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 138.1 میلیون دلار فراهم می کند.


تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات پسته 0802Xb به جهان، ایالات متحده آمریکا، ایران و ترکیه هستند. ایالات متحده آمریكا بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این فرصت را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 1.5 میلیارد دلار فراهم می كند.

نمودار زیر صادر کنندگان پسته در دنیا را به ترتیب بیشترین میزان صادرات نشان می­دهد:

زعفران:

زعفران در بازار جهانی با کد تعرفه ی HS CODE 091020 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی زعفران از ایران به اروپا برابر 80.4 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 18.9 میلیون دلار از این پتانسیل باقی مانده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات زعفران 091020 ایران ، جمهوری اسلامی ، هنگ کنگ، اسپانیا و امارات متحده عربی است. امارات بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 16.1 میلیون دلار فراهم می کند.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات زعفران به جهان ایران، اسپانیا و افغانستان هستند. ایران، بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و فضای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 88.4 میلیون دلار را در اختیار شما می گذارد.


نمودار زیر بیشترین میزان صادرات کشورها برای زعفران را نشان می‌دهد:

شیمیایی:

مهمترین گروه کالایی صادرات ایران که سهم زیادی در میزان صادرات دارد، محصولات شیمیایی می باشند. در حال حاضر شرکت های ایرانی، مواد و کالاهای صنایع شیمیایی را با فناوری استاندارد و کیفیتی درخور صادرات تولید می‌کنند که پتانسیل رقابت با بسیاری از نمونه‌های خارجی را دارند. از مهم‌ترین اقلامی صادراتی ایران، انواع فراورده‌های شیمیایی و پتروشیمی هستند و میزان سهم فروش این مواد در صادرات غیرنفتی رقمی قابل توجه است. عمده کالاهای صادراتی در حوزه مواد شیمیایی به چند گروه تقسیم می‌شوند؛

  • گروه اول، گاز LPG است که در حوزه مصرف خانگی و سوخت خودروها و همچنین در صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • گروه دوم کالاهای صادراتی در حوزه شیمیایی ایران از نظر ارزش، متانول است. تقاضای متانول در جهان رو به افزایش است و ایران سهم قابل توجهی در این بازار دارد .
  • گروه سوم انواع اتیلن‌ها و پلی‌اتیلن‌ها هستند.
  • گروه چهارم اوره و کود شیمیایی است.
  • گروه پنجم، اقلام شیمیایی، حلّال‌ها و اقلام ترکیبی هستند که در تولید سایر فرآورده‌های نفتی به کار می‌روند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی هر پنج گروه از اقلام شیمیایی و کد های تعرفه هر کدام از محصولات که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

شناخت پتانسیل های صادراتی یکی از مهمترین اقدامات اولیه برای صادرات است. نقشه پتانسیل صادرات اطلاعات به موقع و عملی در مورد محصولات ، بازارها و تأمین کنندگان با پتانسیل استفاده نشده و همچنین اولویت بندی بخش های جدید با شانس مطلوب برای موفقیت در صادرات را از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این به بخش به بررسی پتانسیلی های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات شیمیایی پرداخته و چند نمونه را تحلیل می کنیم.

پلی اتیلن:

پلی اتیلن با وزن مخصوص >=0,94 در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 390120 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی پلی اتیلن با وزن مخصوص از ایران به اروپا برابر 208.6 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 166.1 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلی اتیلن (390120) از ایران به چین ، ترکیه و هند است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 649.0 میلیون دلار فراهم می کند.

همانطور که نمودار نشان می دهد بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلی اتیلن (390120) از ایران چین، ترکیه و هند است. ایران، نزدیکترین ارتباط صادراتی با عراق را دارد. چین بازاری با بالاترین پتانسیل تقاضا برای پلی اتیلن است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلی اتیلن (390120) اروپا، چین، آلمان و فرانسه هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 2.0 میلیارد دلار فراهم می کند.

پلاستیک:

پلاستیک و سایر اقلام وابسته به آن در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 392690 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی پلاستیک و اقلام آن از ایران به اروپا معادل 17.6 میلیون دلار ارزیابی شده است، که در حال حاضر میزان 16.2 میلیون دلار از این پتانسیل بلا استفاده بوده است، بنابراین پلاستیک و اقلام آن گزینه ی بسیار مناسبی برای انتخاب و صادر به کشورهای اروپایی می باشد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلاستیک و سایر مواد وابسته به پلاستیکاز ایران به چین ، عراق و افغانستان است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 45.6 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که نمودار نشان می دهد صادرات پلاستیک از ایران به عراق بیش از حد انتظار بوده و در حال حاضر اشباع می‌باشد. بنابراین برای صادرات پلاستیک از ایران می توان سایر بازارهای موجود در نمودار مانند تایلند، ترکیه، روسیه، آلمان و ایتالیا را انتخاب نمود.

همانطور که نمودار نشان می دهد بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات پلاستیک و سایر مواد پلاستیکی چین، عراق و افغانستان است. ایران، نزدیکترین ارتباط صادراتی برای پلاستیک با ترکمنستان را دارد. ایالات متحده آمریكا بازاری است كه بالاترین پتانسیل تقاضا را برای كالاهای پلاستیك و HS39s دارد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات 392690 یا کالاهای پلاستیکی و سایر مواد HS39 در اروپا، آلمان، ایالات متحده آمریکا و چین است. ایالات متحده آمریكا بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این فرصت را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 1.9 میلیارد دلار فراهم می كند.

وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی:

وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 392690 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی از ایران به اروپا معادل 10.1 میلیون دلار ارزیابی شده است، که در حال حاضر میزان 10.1 میلیون دلار از این پتانسیل بلا استفاده بوده است یعنی پتانسیل صادراتی لوازم خانه و آشپزخانه پلاستیکی به اروپا به میزان قابل توجهی زیاد است و گزینه ی بسیار مناسبی برای انتخاب و صادر به کشورهای اروپایی می باشد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی از ایران به عراق ، عمان و ترکمنستان است. عمان از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 2.9 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که نمودار نشان می دهد صادرات این اقلام از ایران به عراق بیش از حد انتظار بوده است. بنابراین برای صادرات وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی از ایران می توان سایر بازارهای موجود در نمودار مانند عمان، چین، آلمان و امارات را انتخاب نمود.

طبق اطلاعاتی که از چارت زیر بدست می آید واضح است که بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات وسایل خانه و آشپزخانه پلاستیکی (392410) از ایران شامل عراق ، عمان و ترکمنستان است. ایران در حال حاضر نزدیکترین ارتباط صادراتی با ترکمنستان را برای این اقلام دارد. ایالات متحده آمریكا بازاری با بالاترین پتانسیل تقاضا این اقلام است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات لوازم پلاستیکی آشپزخانه 392410 در اروپا ، ایالات متحده آمریکا ، فرانسه و آلمان است. ایالات متحده آمریكا بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و فضای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 229.2 میلیون دلار را در اختیار شما می گذارد.

متانول:

متانول در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 290511 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی متانول از ایران به اروپا معادل 121.2 میلیون دلار ارزیابی شده است، که در حال حاضر میزان 99.7 میلیون دلار از این پتانسیل باقی مانده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات ایران برای متانول “الکل متیل”، چین، هند و ترکیه است. چین از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 152.4 میلیون دلار فراهم می کند.

مطابق چارت واضح است که بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات متانول از ایران شامل چین ، هند و ترکیه است. ایران در حال حاضر نزدیکترین ارتباط صادراتی با عراق را برای متانول دارد. چین بیشترین متقاضی متانول از ایران می باشد.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات متانول “الکل متیل” در اروپا ، چین ، آلمان و فنلاند است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد ، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 441.3 میلیون دلار فراهم می کند.

چوب و محصولات چوبی:

با وجود پتانسیل های زیادی که در زمینه صادرات چوب و محصولات چوبی وجود دارد صادرات این کالا از ایران چندان چشمگیر نیست. با وجود تقاضای بازار جهانی برای محصولات و مصنوعات چوبی و بها دادن به صنایع دستی چوب را می توان یک کالایی با پتانسیل صادراتی زیاد در نظر گرفت. کشور هایی مانند قطر، آفریقای جنوبی، عراق، آذربایجان، امارات، جیبوتی، ترکیه، مالزی، لیبی، اردن و قزاقستان بازارهای اصلی برای این محصولات می باشند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی چوب و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

مصنوعات چوبی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 44 شناخته می شود و متناسب با نوع و کاربد آن به هر کدام از اقلام چوبی کد تعرفه خاص تعلق می گیرد.
نمودار زیر وارد کننده گان چوب را به ترتیب میزان واردات را نشان می‌دهد.

کشورهای صادر کننده چوب و محصولات چوبی با کد تعرفه 44 در گراف زیر نمایش داده شده اند.

در این به بخش به بررسی پتانسیلی های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات چوبی پرداخته و یک نمونه را تحلیل می‌کنیم.

محصولات چوبی:

مصنوعات چوبی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 4420 شناخته می شود که مربوط به گروه لوازم آشپزخانه ی چوبی، و چوب های مخصوص غذا خوری است. بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول را کشورهای آلمان، چین و فرانسه دارند. میزان پتانسیل صادراتی چوب به اتحادیه ی اروپا معادل 2 میلیون دلار می باشد. بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات محصولات چوبی از سوی ایران چین، عراق و آلمان هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 4.6 میلیون دلار فراهم می کند. طبق چارت مشخص است که صادرات چوب به عراق از میزان پتانسیل آن فراتر رفته و اشباع شده است بنابراین هدف خوبی برای صادرات محصولات چوبی نیست.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات محصولات چوب به اتحادیه اروپا و غرب اروپا چین، لهستان و آلمان هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 4.1 میلیارد دلار فراهم می کند.

چرم:

چرم از دیر باز در زمره ی کالاهای صادراتی ایران قرار داشته است. صادرات چرم به صورت دو نوع خام و سالامبور و محصولی نهائی مانند کیف و کفش انجام می‌پذیرد. از جمله واردکنندگان اصلی چرم کشورهای ایتالیا، چین و ترکیه هستند. نکته مهم و قابل توجه در تولید چرم و فرآورده‌های وابسته به آن (سالامبور و وتبلو) در ایران این است که به دلیل مشکلات فنی، نداشتن امکانات، ماشین‌آلات ‌نوین و بالا بودن هزینه‌های تولید چرم به خصوص در چرم سبک، فرآوری و تولید این محصولات اقبال مناسبی نداشته است. کشورهایی چون ایتالیا، ترکیه، امارات چرم را به صورت خام از ایران خریداری کرده و با استفاده از تکنولوژی جدید فرآوری کرده و در اختیار مشتری قرار می‌دهند. در صورتی که چرم به صورت فرآوردی شده از ایران صادر گردد ارزش افزوده آن بسیار بیشتر بوده و سود قابل ملاحظه تری را در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار می‌دهد.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی چرم و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده‌اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

یکی از کدهای تعرفه در بازار جهانی برای چرم و محصولات چرمی کد تعرفه یا HS CODE 420500 می‌باشد. نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان چرم و محصولات چربی با کد تعرفه 420500 را نشان می‌دهد.

نمودار زیر بزرگترین صادر کنندگان چرم و محصولات چربی با کد تعرفه 420500 را نشان می‌دهد:

سالامبور:

سالامبور به پوست گوسفند یا بز که فرآوری شده و قسمت های آلوده و پشم و کرک های آن زدوده شده است، اطلاق می‌شود. سالامبور سازی برای نگهداری دراز مدت از پوست و یا دباغی کرومی که به آن وت بلو گفته می‌شود انجام می‌شود. در سالامبور سازی پوست بعد از مو زدائی با استفاده از اسید و نمک ترشی گذاری می شود. سالامبور که در بازارجهانی با کد تعرفه یا HS CODE 4102 تعریف می‌شود، تقاضای زیادی در کشورهای اروپایی دارد. سالامبور با عنوان پوست خام گوسفند یا بره، بدون پشم، ترشی گذاری شده و با HS CODE 410221 یکی از پتانسیل های صادراتی ایران به اروپا به شمار می‌آید. پتانسیل صادراتی این کالا از ایران به اروپا معادل 7.3 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 504.1 هزار دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات سالامبور از ایران، پاکستان، ایتالیا و چین است. پاکستان بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 3.6 میلیون دلار فراهم می کند. در مقابل شاید ایتالیا برای صادرات مقصد خوبی به شمار نیاید چون تمام پتانسیل صادراتی آن استفاده شده و به اصطلاح اشباع گردیده است. ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با امارات متحده عربی دارد. ایتالیا بازاری با بالاترین تقاضای برای سالامبور است.

تأمین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات سالامبور به بازارهای جهانی ببا کد تعرفه 410221 ایران، آفریقای جنوبی و نیوزیلند هستند. آفریقای جنوبی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 10.9 میلیون دلار فراهم می کند.

بزرگترین صادرکنندگان سالامبور در دنیا در زیر نشان داده شده اند:

فرش:

فرش می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای صادرلات باشد چرا که علاوه بر پر سود بودن معاملات حاصل از صادرات فرش، این کالا نوعی نماد فرهنگی، هنری و صنایع دستی محسوب شده و در بازارهای بین المللی جایگاه ویژه ای دارد. یکی ازمواردی که صادرات فرش را حائز اهمیت می کند توجه به این نکته است که فرش ایرانی اکثرا در جهان شناخته شده و اثر بازارهای دنیا برای فرش، راگ یا اصطلاحا کارپت تقاضا دارند.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی فرش و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

فرش در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 57 شناخته می شود و متناسب با نوع و کاربرد آن به هر کدام از انواع فرش با ویژگی های متفاوت و جنس و نوع تار و پود آن کد تعرفه خاص تعلق می گیرد.

نمودار زیر بیشترین میزان واردات فرش در جهان را به ترتیب بیشترین میزان واردات نشان می دهد:

نقشه زیر بیشترین میزان صادرات فرش در جهان را نشان می دهد:

یکی از کدهای تعرفه در بازار جهانی برای فرش کد تعرفه یا HS CODE کلی 5703 می باشد. بیشترین میزان صادرات فرش از ایران در ساله های گذشته به کشورهای آمریکا، ایتالیا، امارات، ژاپن، سوئیس، فرانسه، کانادا، لبنان و انگلیس بوده است. میزان پتانسیل صادراتی فرش به اتحادیه اروپا معادل 37.9 میلیون دلار می باشد. همانطور که از گراف زیر بر می آید کشورهای دارای خط چین و خط های غیر ممتد مانند عراق و افغانستان بیشترین میزان پتانسیل صادراتی خود را استفاده کرده و دیگر ظرفیت صادراتی ندارند و به اصطلاح صادرات فرش به کشورهای دارای خط چین اشباع شده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات فرش ایران عراق، افغانستان و چین است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و فضای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 12.2 میلیون دلار را در اختیار شما می گذارد.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات فرش به اتحادیه اروپا و غرب اروپا بلژیک ، هلند و ترکیه هستند. ترکیه بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 409.3 میلیون دلار فراهم می کند. (منبع: Trade Map)

ساختمانی:

علی رغم جایگاه مطلوب مصالح ساختمانی ایران در دنیا از لحاظ کیفیت، در حال حاضر صادرات این کالاها از ایران در سطح جهانی در وضعیت ضعیفی به سر می‌برد. محصولات و مصالح ساختمانی در چندین دسته سنگ، فلزات، آجر، انواع سرامیک و کاشی، شیشه، گچ، سیمان و انواع ایزوگام صادر می‌شوند. در حال حاضر ایران از عمده صادرکنندگان فولاد و سیمان در دنیا به شمار می‌آید. از طرف دیگر ایران در صادرات شیشه و کاشی و سرامیک نیز صادرکننده مهمی به شمار می‌آید. آجر ایران از لحاظ کیفیت مناسب و قیمت به صرفه آن برای سایر کشورها، می‌تواند گزینه صادراتی خوبی باشد. بنابراین یکی از مهمترین راهکار های ورود به بازار صادرات این محصولات شناخت صحیح بازار این اقلام در کشورهای هدف و تقویت بازار یابی این محصولات در سطح جهانی است.

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی محصولات ساختمانی و کدهای تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

جهت همکاری با ما درخواست دهید.

به طور مثال نقشه زیر بیشترین میزان صادرات سیمان در جهان را نشان می‌دهد:

به طور مثال نقشه زیر بیشترین میزان واردات سیمان در جهان را نشان می‌دهد:

شناخت پتانسیل های صادراتی یکی از مهمترین اقدامات اولیه برای صادرات است. نقشه پتانسیل صادرات اطلاعات به موقع و عملی در مورد محصولات، بازارها و تأمین کنندگان با پتانسیل استفاده نشده و همچنین اولویت بندی بخش های جدید با شانس مطلوب برای موفقیت در صادرات را از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این به بخش به بررسی پتانسیل های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات ساختمانی پرداخته و چند نمونه را تحلیل می‌کنیم.

سرامیک و انواع آن:

سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و موارد مشابه در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 6907 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک از ایران به اروپا برابر 33.5 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 30.4 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است. بنابراین با توجه به میزان پتانسیل باقی مانده گزینه خوبی برای صادرات خواهد بود.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات (6907) سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و مواردی از این دست از ایران کشورهای عراق، چین و عمان است. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 20.5 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که از نمودار برمیاید پتانسیل صادرات این اقلام رو به پایان بوده و انتخاب کشورهای دیگر بسیار مناسب تر به نظر می‌رسد.

طبق چارت زیر مشخص است که بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و مواردی از این دست عراق، چین و عمان است. ایران، نزدیکترین ارتباط صادراتی برای این اقلام را با ترکمنستان را دارد. روسیه بازاری است که بالاترین تقاضا را برای این کالاها دارد.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات سرامیک بدون لعاب، سنگ فرش، کوره، کاشی دیواری، مکعب موزاییک و موارد مشابه برای کشورهای دیگر چین، ایتالیا و اسپانیا هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 4.3 میلیارد دلار فراهم می کند.

آهن و فولاد:

آهن و فولاد نیمه آماده در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 720712 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی این کالا از ایران به اروپا برابر 28.6 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 10.9 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات 720712 از ایران برای محصولات نیمه تمام آهن یا فولاد، تایلند، تایپه، چین و ایتالیا هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 5.0 میلیون دلار فراهم می کند. همانطور که از نمودار مشخص است میزان پتانسیل باقیمانده برای صادرات این اقلام به تایلند، ایتالیا و اندونزی نزدیک به صفر است و برای صادرات بهتر است کشورهایی چون چین، هند، کره و بلژیک و … به عنوان کشورهای هدف انتخاب شوند.

طبق چارت زیر بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات 720712 از ایران برای آهن یا فولاد، تایلند، تایپه، چین و ایتالیا هستند. ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی برای این اقلام را با ترکیه دارد. ایالات متحده آمریکا بازاری با بالاترین تقاضا برای این محصولات است.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات (720712) محصولات نیمه تمام آهن یا فولاد به جهان، فدراسیون روسیه، برزیل و ژاپن هستند. روسیه بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 988.0 میلیون دلار فراهم می کند.

سیمان:

سیمان پورتلند در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 252329 شناخته می شود. پتانسیل صادراتی این کالا از ایران به دنیا معادل 177 میلیون دلار ارزیابی شده است که در حال حاضر میزان 40.9 میلیون دلار از این پتانسیل استفاده نشده است.

بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات سیمان پرتلند توسط ایران، عراق، افغانستان و کویت هستند. ولی همانطور که نمودار نشان می‌دهد میزان پتانسیل صادراتی سیمان به عراق، افغانستان و کویت در حال حاضر اشباع بوده و باید میزان پتانسیل صادراتی باقی مانده برای سیمان را برای کشورهای دیگر بعد از کشورهای نام برده استفاده کرد. سوریه از نظر ارزشی بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات بیشتر به ارزش 10.4 میلیون دلار فراهم می کند.

تأمین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات (252329) سیمان پرتلند به جهان، تایلند، ویتنام و چین هستند. تایلند بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می‌دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 418.7 میلیون دلار فراهم می کند.