با وجود پتانسیل های زیادی که در زمینه صادرات چوب و محصولات چوبی وجود دارد صادرات این کالا از ایران چندان چشمگیر نیست. با وجود تقاضای بازار جهانی برای محصولات و مصنوعات چوبی و بها دادن به صنایع دستی چوب را می توان یک کالایی با پتانسیل صادراتی زیاد در نظر گرفت. کشور هایی مانند قطر، آفریقای جنوبی، عراق، آذربایجان، امارات، جیبوتی، ترکیه، مالزی، لیبی، اردن و قزاقستان بازارهای اصلی برای این محصولات می باشند.

محصولات چوبی
شرکت ماناشهد

شرکت ماناشهد با داشتن تیم متخصص و آشنایی با پتانسیل های صادراتی اقلام ذکر شده توانایی همراهی تامین کنندگان صادرات محور در حوزه ی فعالیتی خود از مرحله آشنایی و شناخت بازار تا رسیدن کالای شما به کشور هدف را دارد. همچنین شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را در آمازون یا علی بابا به فروش برسانید و در بازار های بین المللی با کالاهای مشابه خارجی به رقابت بپردازید. برای آشنایی با خدمات شرکت مدیریت صادرات مانا شهد و صادرات محصول مورد نظرتان به اروپا، فرآیند را دنبال کنید.

در ادامه می توانید به اطلاعات، پتانسیل صادراتی چوب و کد های تعرفه آن که توسط متخصصان گروه صادراتی ماناشهد جمع آوری شده اند دست پیدا کنید و بازار کالای مورد نظر خود را بهتر ارزیابی کنید.

مصنوعات چوبی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 44 شناخته می شود و متناسب با نوع و کاربد آن به هر کدام از اقلام چوبی کد تعرفه خاص تعلق می گیرد.
نمودار مقابل وارد کننده گان چوب را به ترتیب میزان واردات را نشان می‌دهد.

واردکنندگان چوب
کشورهای صادرکننده چوب و محصولات چوبی

کشورهای صادرکننده چوب و محصولات چوبی با کد تعرفه 44 در گراف روبرو نمایش داده شده اند.

در این به بخش به بررسی پتانسیلی های صادراتی ایران به اروپا در زمینه محصولات چوبی پرداخته و یک نمونه را تحلیل می‌کنیم.

محصولات چوبی:

مصنوعات چوبی در بازار جهانی با کد تعرفه یا HS CODE 4420 شناخته می شود که مربوط به گروه لوازم آشپزخانه ی چوبی، و چوب های مخصوص غذا خوری است. بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول را کشورهای آلمان، چین و فرانسه دارند. میزان پتانسیل صادراتی چوب به اتحادیه ی اروپا معادل 2 میلیون دلار می باشد. بازارهای دارای بیشترین پتانسیل برای صادرات محصولات چوبی از سوی ایران چین، عراق و آلمان هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد، و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 4.6 میلیون دلار فراهم می کند. طبق چارت مشخص است که صادرات چوب به عراق از میزان پتانسیل آن فراتر رفته و اشباع شده است بنابراین هدف خوبی برای صادرات محصولات چوبی نیست.

تامین کنندگان با بیشترین پتانسیل برای صادرات محصولات چوب به اتحادیه اروپا و غرب اروپا چین، لهستان و آلمان هستند. چین بیشترین اختلاف مطلق بین صادرات بالقوه و واقعی را از نظر ارزشی نشان می دهد و این امکان را برای تحقق صادرات اضافی به ارزش 4.1 میلیارد دلار فراهم می کند.